Aydın'da yol yapım çalışmaları sürüyor: Vatandaşlar yeni yollarla buluştu

Aydın'da yol yapım çalışmaları sürüyor: Vatandaşlar yeni yollarla buluştu
Aydın Büyükşehir Belediyesi, Efeler ilçesinde yol yapım çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Efeler ilçesi Fatih Mahallesi Yunus Emre Caddesi'nde asfalt serimi, logo, yol çizgileme ve yaya geçidi çalışmaları tamamlandı. Yenilenen cadde, vatandaşların hizmetine sunuldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yaptığı açıklamada, vatandaşların daha konforlu, güvenli ve modern yollara sahip olması için yatırımların sürdüğünü belirtti. Çerçioğlu, tüm ilçelerde çalışmaların aralıksız devam ettiğini vurguladı.

"17 ilçemizin tamamında mesai mefhumu gözetmeksizin gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın daha konforlu, güvenli ve modern yollara sahip olması için yatırımlarımıza devam edeceğiz." dedi Çerçioğlu.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.