Bahçelievler'de Yağmur Suyu Bodrum Katını Bastı: 'Belediyeyi Kaçıncı Arayışım'

Bahçelievler'de Yağmur Suyu Bodrum Katını Bastı: 'Belediyeyi Kaçıncı Arayışım'
Bahçelievler'de şiddetli yağmur nedeniyle bir binanın bodrum katı sular altında kaldı, ev sahibi Mehmet Elmas belediyeyi ihmalkarlıkla suçladı.

İstanbul Bahçelievler'de bulunan 4 katlı bir binanın bodrum katındaki daire, şiddetli yağmur nedeniyle sular altında kaldı. Sabah saatlerinde başlayan yağmur, binanın önündeki istinat duvarını aşarak bodrum katına doldu. Ev sahibi Mehmet Elmas, oluşan hasarı itfaiye ve belediye ekiplerine bildirdi.

Yağmur suyu, dairenin tüm odalarını kaplayarak büyük hasara yol açtı. Belediye ekipleri, su tahliyesi için çalışma başlattı. Elmas, yaşanan mağduriyetini dile getirerek, deprem sonrası belediyenin yaptığı onarım çalışmalarının eksik kaldığını ve daha önce defalarca şikayette bulunduğunu belirtti.

"Depremden sonra dışarıdaki duvar içeriye doğru biraz çökünce Bahçelievler Belediyesi'ni aradılar. Belediye burayı yıkıp yeniden yaptı ama tamamlamadan gitti," diyen Elmas, "Bütün giderleri, fayansları, dışarıdaki kaldırımı yapmadılar. Pimaşları kırdılar. 'Yağmur yağacak, evimin içerisi su dolacak' dedim, 'Tamam tamam' dediler. Netice bu. Eşyalarımızı yeni almıştık, hepsi çöp oldu," şeklinde konuştu.

5066-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.