Balıkesir'de 7 ve 8. sınıf öğrencileri için deniz tatili
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 7. ve 8. sınıf öğrencilerine yaz boyunca deniz tatili imkanı sunuyor. 12 Ağustos'ta başlayacak etkinlikle, özellikle kırsal mahallelerden ve denizi hiç görmemiş çocukların faydalanması hedefleniyor. Büyükşehir Belediyesi, çocukların boş zamanlarını verimli geçirmesi ve sosyal aktivitelere katılımını sağlamak için çeşitli projeler yürütüyor.
Belediye Başkanı Ahmet Akın, yaptığı açıklamada, çocukların mutlu ve eksiksiz bir şehirde yaşamalarını sağlamak için çalıştıklarını belirtti. Ailelerin yükünü hafifletmeyi ve çocukları hiçbir aktiviteden mahrum etmemeyi amaçladıklarını vurguladı. Akın, bu kapsamda düzenlenen deniz tatiliyle çocukların doyasıya eğlenebileceklerini ifade etti.
Deniz tatili etkinliği, Gömeç Dalış Köyü'nde gerçekleştirilecek. 12 Ağustos'a kadar sürecek etkinlikte cankurtaranlar eşliğinde yüzme aktiviteleri düzenlenecek. Çocuklara Fırıntaş'ta yemek ikramı yapılacak. Etkinliğe katılmak isteyenler, ‘https://basvur.balikesir.bel.tr/deniztatili’ adresinden başvuru yapabilir veya 444 40 10 numaralı Yakın Çözüm Merkezi'nden bilgi alabilirler.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.