Balıkesir'de TIR devrildi: Şoför yaralı

Balıkesir'de TIR devrildi: Şoför yaralı
Balıkesir'de TIR'ın devrilip alev alması sonucu sürücü yaralandı.

Balıkesir çevreyolunda meydana gelen bir trafik kazasında, kağıt havlu ve su yüklü bir TIR devrildi ve alev aldı. Kaza, öğleden sonra saat 13.00 sıralarında İzmir istikametinde yaşandı. TIR'ın sürücüsü C.S., direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aracın devrilmesine ve ardından yangının çıkmasına neden oldu.

Dorseden kağıt havlu ve su dökülürken, alevler yol kenarındaki otlara da sıçradı. Olay yerine gelen polis, sağlık ve itfaiye ekipleri, yaralanan sürücü C.S.'yi çevredekilerin yardımıyla TIR'dan çıkardı. İlk müdahalenin ardından C.S., hastaneye kaldırıldı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yaklaşık bir saat süren çalışma sonucunda yangını kontrol altına aldı.

Kaza nedeniyle çevreyolunun İzmir yönü geçici olarak trafiğe kapatıldı. Temizlik ve güvenlik çalışmaları tamamlandıktan sonra yol tekrar ulaşıma açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

247606-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.