Balıkesir'de YKS öğrencilerine belediyeden destek
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 2025 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) giren öğrencilere destek olmak için kolları sıvadı. Belediye ekipleri, sınava giren öğrenciler ve aileleri için kent genelinde iki gün boyunca ikramlarda bulundu. Sınav merkezlerinin yakınlarında su, kek ve meyve suyu dağıtımı yapıldı.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın'ın talimatlarıyla hareket eden ekipler, öğrencilerin sınav sürecini rahat ve sorunsuz geçirmeleri için çalıştı. İkramların yanı sıra, zabıta ekipleri de sınava geç kalan öğrencileri sınav merkezlerine ulaştırmak için seferber oldu.
Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, kent genelinde yoğun bir mesai harcayarak, zamanında sınav merkezlerine ulaşama riskiyle karşı karşıya kalan öğrencilere yardımcı oldu. Bu destek, öğrencilerin sınav stresiyle başa çıkmalarına yardımcı olmak amacıyla gerçekleştirildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.