Beşiktaş Belediyesi'nden YKS tercih danışmanlığı

Beşiktaş Belediyesi'nden YKS tercih danışmanlığı
Beşiktaş Belediyesi, YKS'ye giren öğrencilere ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti sunuyor.

Beşiktaş Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonrası üniversite tercihi yapacak öğrenciler için ücretsiz danışmanlık hizmeti sunuyor. Beşiktaş Akademi'de alanında uzman rehber öğretmenler, öğrencilere tercih sürecinde destek olacak.

Bu hizmet, 30 Temmuz-11 Ağustos tarihleri arasında, hafta içi her gün 09.00-16.30 saatleri arasında ücretsiz olarak verilecek. Beşiktaş Belediyesi Başkan Vekili Rasim Şişman, öğrencilerin bu önemli dönemde yalnız olmadıklarını ve belediyenin her adımda yanlarında olduğunu vurguladı.

Başkan Vekili Şişman, yaptığı açıklamada öğrencileri tebrik ederek, tercih döneminin önemine dikkat çekti ve Beşiktaş Akademi'deki danışmanlık hizmetinden faydalanmaları için çağrıda bulundu. Şişman, öğrencilerin hayallerine ulaşmaları için belediyenin desteğini sürdüreceğini belirtti.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.