Beylikdüzü'nde 19 Mayıs coşkusu: 4. Kırlangıç Gençlik Festivali
Beylikdüzü Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı 4. Kırlangıç Gençlik Festivali ile kutladı. Geleneksel hale gelen festival, müzik, dans, spor ve atölyelerle dolu bir program sunarak yüzlerce genci Yaşam Vadisi 1.Etap’ta buluşturdu.
Festival kapsamında, sahne ve dans performansları, eğlenceli atölyeler, ödüllü turnuvalar ve açık alan spor etkinlikleri düzenlendi. Şişme oyun alanları da her yaştan katılımcı için eğlenceli bir ortam sağladı. Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili Önder Serkan Çebi de festival alanını ziyaret ederek vatandaşların bayramını kutladı ve gençlerin coşkusuna ortak oldu.
Streetball ve ayak tenisi turnuvaları ise festivalin en rekabetçi etkinlikleri oldu. Yoğun katılımın yaşandığı turnuvalarda, dereceye giren takımlar ödül töreninde madalya, kupa ve para ödülleriyle taçlandırıldı.
Kaynak:ANKA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.