Bilecik Belediyesi, Gölpazarı yangınında mağdurlara destek oluyor
Bilecik'in Gölpazarı ilçesindeki yangın söndürme çalışmalarına katılan Bilecik Belediyesi ekipleri, yangının ardından da bölgedeki vatandaşlara destek vermeye devam ediyor. Ekipler, yangın söndürme ve soğutma çalışmalarında yer alan askeri ve diğer kurum personeline yemek ve su ikramında bulunuyor.
Cumartesi gününden itibaren, yangından etkilenen köy sakinlerine günde iki öğün yemek dağıtımı sağlayan belediye personeli, aynı zamanda sahada görev yapan tüm çalışanlara da su ve yemek ulaştırıyor. Belediye Başkan Yardımcıları Yaşar Külhan ve Mesut Ünver, çalışmaların yerinde takibini yapıyor.
Külhan ve Ünver, köy sakinleri ve görevlilerle görüşerek, onların yalnız bırakılmaması için ellerinden gelenin yapılacağını ifade etti. Soğutma çalışmaları tamamlanana kadar sahada kalacaklarını belirten Külhan, köy sakinlerine yemek ve su ikramının devam edeceğini sözlerine ekledi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.