Bodrum'da Anneler Günü'nde Anneler Çocuklarıyla Spor Etkinliklerinde Buluştu

Bodrum'da Anneler Günü'nde Anneler Çocuklarıyla Spor Etkinliklerinde Buluştu
Bodrum'da Anneler Günü, annelerin çocuklarıyla birlikte voleybol ve futbol etkinliklerinde bir araya gelmesiyle coşkulu bir şekilde kutlandı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliklerde anneler ve çocukları sporun keyfini yaşadı. Bodrum Belediyesi Bodrumspor'un voleybol takımı, Binnaz Karakaya Spor Salonu'nda anne-kız voleybol şenliği düzenledi. Anneler ve kızları, renkli görüntüler oluşturan bir voleybol maçına katıldılar.

Etkinlikler yeşil sahaya da taşındı. Göztepe Bodrum Futbol Okulu'nda, anneler ve oğulları futbol oynayarak eğlenceli vakit geçirdiler. Emrah Çatak'ın kuruculuğunu üstlendiği okulda gerçekleştirilen bu etkinlik, Anneler Günü kutlamalarına farklı bir boyut kattı.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor'un başkanı Hadi Türk'ün de katıldığı voleybol şenliği ve Göztepe Bodrum Futbol Okulu'ndaki futbol etkinliği, annelerin çocuklarıyla birlikte unutulmaz anlar yaşamalarını sağladı. Anneler Günü'nün Bodrum'da spora doyulan bir kutlamaya dönüştüğü gözlemlendi.

1877-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.