Bodrum'da kaza: Çöp konteynerine çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Bodrum'da kaza: Çöp konteynerine çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
Bodrum'da çöp konteynerine çarpan motosiklet sürücüsü Emrah Çimentepe, 13 gün sonra hayatını kaybetti.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında, motosiklet sürücüsü Emrah Çimentepe (46) hayatını kaybetti. 27 Temmuz sabahı Peksimet Mahallesi'nde yaşanan olayda, aşçılık yapan Çimentepe'nin kullandığı motosiklet kontrolden çıkarak yol kenarındaki bir çöp konteynerine çarptı.

Kask takılı olan ve 3 çocuk babası olan Çimentepe, ağır yaralandı ve olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastanede 13 gün boyunca tedavi gören Çimentepe, yaşam savaşını kaybetti.

Kazanın güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde motosikletin kontrolden çıkış anı ve çöp konteynerine çarpması net bir şekilde görülüyor. DHA'nın haberinde yer alan bilgilere göre, kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

50046-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.