Bornova'da Anneler Günü coşkuyla kutlandı

Bornova'da Anneler Günü coşkuyla kutlandı
Bornova Belediyesi'nin Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezleri'nde Anneler Günü coşkuyla kutlandı; çocuklar annelerine hediyeler verirken, Başkan Eşki anne sevgisinin önemini vurguladı.

Bornova Belediyesi'nin Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezleri'nde Anneler Günü, çeşitli etkinliklerle kutlandı. Evka-3'te bulunan merkezde düzenlenen etkinlikte çocuklar, annelerine kendi yaptıkları hediyeleri verdiler. Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Anneler Günü etkinliğinde yaptığı konuşmada, "Anne sevgisi, hayatın en saf ve güçlü duygusudur" diyerek günün önemine vurgu yaptı.

Evka 3 Yağmur Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezi'nde 3-6 yaş grubu çocuklar, anneleriyle birlikte dans edip oyunlar oynadı ve el emeği çiçek taçları yaptı. Etkinliğin en eğlenceli anlarından biri ise, gözleri kapalı annelerin çocuklarını tanımaya çalıştığı anlar oldu. Çocukların sevinci ve annelerin mutluluğu, etkinliğe ayrı bir güzellik kattı.

Başkan Eşki, anne sevgisinin önemine değinerek, "Çocuklarımızın gelişiminde en büyük rolü üstlenen annelerimizin bu özel gününü kutlamak, onların yüzünü güldürmek bizim için çok kıymetli. Bornova'da sevgiyle büyüyen bir gelecek için çalışıyoruz" şeklinde konuştu. 12 farklı merkezde hizmet veren Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezlerindeki Anneler Günü kutlamaları, sevgi ve coşku dolu anlara sahne oldu.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.