Bozüyük'te el sanatları atölyeleri açıldı: 160 kursiyer eğitime başlayacak
Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, El Sanatları Atölyeleri'ne kayıt yaptıran 160 kursiyerle bir araya geldi. 30 Haziran 2025 Pazartesi günü başlayacak olan eğitimler için atölye çalışma alanları hazırlandı. Başkan Bakkalcıoğlu, kursiyerlerin katılımının kıymetli olduğunu belirterek, atölyelerin güzel bir geleceğe sahip olacağını ifade etti.
Başvuruların geçen hafta alındığı ve Bozüyüklü kadınların yoğun ilgi gösterdiği atölyelerde, örgü, çanta ve oyuncak yapımı, takı tasarımı, ahşap boyama, bambu rattan sepet yapımı ve tasarımı gibi 5 farklı branşta eğitim verilecek. Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, eşi Merih Bakkalcıoğlu ve kadın belediye meclis üyeleriyle birlikte Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nde kursiyerlerle buluştu ve eğitim alanlarını tanıttı. İlk 6 ayda 160 kursiyerin yararlanacağı eğitimlerde, Nevin Büyük ve Türkan Cihan eğitmen olarak görev alacak.
Bakkalcıoğlu, Nevin Büyük ve Türkan Cihan'ın deneyimlerine dikkat çekerek, atölyelerin daha da geliştirileceğini söyledi. El sanatları eğitmenleri de kursiyerlere yapılacak çalışmalar hakkında bilgi vererek sorularını yanıtladı. Başkan, kursiyerlere başarılar dileyerek, katılımlarının önemini vurguladı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.