Buca Belediye Başkanı Duman: Mahalle ziyaretlerinde vatandaşların sorunlarını çözüyor

Buca Belediye Başkanı Duman: Mahalle ziyaretlerinde vatandaşların sorunlarını çözüyor
Buca Belediye Başkanı Görkem Duman'ın mahalle ziyaretleri sonucu birçok sorun çözüme kavuşturuldu.

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, mahalle ziyaretlerine devam ederek vatandaşların talep ve önerilerini yerinde dinliyor. Başkan Duman, yaptığı açıklamada, muhtarlarla koordineli çalışmanın sorunların çözümünde büyük avantaj sağladığını vurgulayarak, "Değerli muhtarlarımızın da bizlerin de amacı Buca’ya hizmet etmek. Bu iş parçadan bütüne gidiyor. O nedenle dayanışma içinde yürüttüğümüz çalışmalar ilçemiz için çok kıymetli" dedi.

Ziyaretler kapsamında, Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki 686/33 Sokak’ta yol genişletme ve düzenleme çalışmaları tamamlandı. Mahalle Muhtarı Gökmen Yıldız ile birlikte yapılan değerlendirmeler sonucu 686/24 ve 686/12 sokaklarını birbirine bağlayan eğimli yolda araçlar için yol genişletilirken, yayaların güvenliği için kaldırım düzenlemeleri de yapıldı. Çaldıran Mahallesi’nde ise 433/6 Sokak’taki eski merdiven, mahalle sakinlerinin talepleri üzerine daha güvenli hale getirilerek korkuluk montajı ve merdiven düzenlemeleri yapıldı.

İnönü Mahallesi ziyaretinde ise, Başkan Duman, mahalle muhtarı Yunus Bingöl ile birlikte önceden belirlenen noktaları inceledi. Çocuklara yönelik talepler doğrultusunda, mahalleye basketbol sahası, çocuk parkı ve oyun sokağı yapılması için ilgili müdürlüklere talimat verildi. Başkan Duman, çocuklarla yaptığı sohbette, "Siz yeter ki derslerinizi çalışın, bol bol kitap okuyun. Ben de sizin için çalışmaya devam edeceğim. En kısa sürede sokağınıza bir çocuk parkı ve oyun sokağı yapacağız" dedi. Ayrıca, mahalle muhtarı Bingöl’ün taziye evi talebi de değerlendirilerek, mahallede uygun üç nokta belirlendi ve en kısa sürede taziye evi yapımının başlayacağı müjdelendi.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.