Burdur'dan Ankara yönüne bayram dönüşü yoğunluk: 30 binden fazla araç geçti

Burdur'dan Ankara yönüne bayram dönüşü yoğunluk: 30 binden fazla araç geçti
Burdur'dan Ankara istikametine 30 binden fazla araç geçti, bayram dönüşü trafik yoğunluğu yaşandı.

Kurban Bayramı tatili için Antalya ve Fethiye gibi sahil bölgelerine giden tatilciler, bayramın son gününde evlerine dönerken Burdur-Ankara karayolunda yoğunluğa neden oldu.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü verilerine göre, bugün saat 08.00 ile 16.00 arasında Burdur'dan Ankara, İstanbul ve İzmir istikametine 30 binden fazla araç geçti. D-650 karayolunun Burdur-Ankara istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.

Trafik akışının güvenli ve düzenli bir şekilde devam etmesi için Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kavşaklarda önlemler alarak trafik kontrolünü sağladı. Polis ekiplerinin yanı sıra, Emniyet Müdürlüğü Drone Timi de havadan görüntüleme yaparak anlık trafik durumunu takip etti. Yoğunluğun gece saatlerine kadar süreceği tahmin ediliyor.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.