Bursa'da sınav haftası desteği: Gemlik ve Görükle Gençlik Merkezleri 24 saat açık

Bursa'da sınav haftası desteği: Gemlik ve Görükle Gençlik Merkezleri 24 saat açık
Bursa Büyükşehir Belediyesi, sınav haftasında öğrencilere destek olmak için Gemlik ve Görükle Gençlik Merkezlerini 24 saat açık tutuyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan sınav haftası nedeniyle öğrencilere destek olmak amacıyla iki gençlik merkezinde 7/24 hizmet vereceğini duyurdu.

Gemlik Gençlik Merkezi, 10-27 Haziran 2025 tarihleri arasında, Görükle Gençlik Merkezi ise 16-27 Haziran 2025 tarihleri arasında kesintisiz hizmet sunacak. Bu merkezler, gece geç saatlere kadar ders çalışmak isteyen öğrencilere konforlu ve güvenli bir çalışma ortamı sağlamayı hedefliyor.

Ayrıca, Büyükşehir Belediyesi, merkezlerde çalışan öğrencilere sıcak çorba ikramı yaparak desteklerini artırıyor. Bu uygulama, sınav sürecinde öğrencilerin moralini yükseltmeyi ve başarılarına katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.