Bursa'da yangına müdahale eden çiftçinin traktörü tamir edildi

Bursa'da yangına müdahale eden çiftçinin traktörü tamir edildi
Bursa'da orman yangınına müdahale eden çiftçinin arızalanan traktörü, sosyal medyada paylaşılan görüntüler sonrası iş insanı tarafından tamir edildi.

Bursa'nın Orhaneli ve Harmancık ilçelerindeki orman yangınında, 26 Temmuz 2025 tarihinde saat 16.00 sıralarında başlayan ve 5 gün süren söndürme çalışmalarına Sedat Aydın adlı çiftçi de katıldı. Aydın, kendi traktörünün arkasına bağladığı su tankeriyle yangına müdahale etmeye çalışırken, traktörünün arka tekeri dingilden koptu.

Traktörü arızalanan Aydın, su dolu tankeri başka bir çiftçinin traktörüne yükleyerek yangın bölgesine ulaştırmayı başardı. Bu yardımseverliğin görüntüleri sosyal medyada paylaşılınca büyük yankı uyandırdı ve binlerce kişi tarafından beğenildi.

Sosyal medyada yayılan görüntüler üzerine iş insanı Ünal Turan harekete geçti. Turan, İstanbul'dan Harmancık ilçesi İshak Mahallesi'ne giderek, arızalı traktörü çekiciyle aldırdı ve tamirini üstlendi. Turan'ın bu jestine çiftçi Aydın ve bölge halkı tarafından teşekkür edildi.

44781-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.