Çekmeköy'de parkta oynayan 10 yaşındaki çocuk demir kapıya sıkıştı: Hayatını kaybetti
Çekmeköy'ün Aydınlar Mahallesi'nde meydana gelen acı olayda, 10 yaşındaki Eymen Budak hayatını kaybetti. 14 Temmuz akşamı, babasının yaşadığı apartmanın bahçesindeki parkta oyun oynarken, üzerine demir bahçe kapısı düştü. Çevredekilerin yardımıyla kapının altından çıkarılan Eymen, ambulansla Sancaktepe Şehit Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Eymen Budak'ın annesi ve babası ayrıydı ve çocuk, 2 haftalığına babasının yanında kalıyordu. Olayı görenler, sağlık ekiplerine haber vererek yardım istedi. Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesi ve çocuğun hastaneye kaldırılmasıyla birlikte, Eymen'in cenazesi daha sonra Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Eymen'in dedesinin kardeşi Mehmet Budak, olayı anlatırken çocuğun parkta oynarken kapı ile oynadığını ve kapının üzerine düştüğünü belirtti. Doktorun açıklamasına göre, Eymen başından aldığı darbe sonucu hayatını kaybetti. Olayın ardından, komşuların uzun zamandır bozuk olduğunu iddia ettiği demir kapı, yerinden kaldırılıp plastik iplerle bağlanarak yeniden kullanılmaya devam edildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.