CHP'li heyet Beypazarı'nda: Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluğu ve ekonomik sorunlar konuşuldu

CHP'li heyet Beypazarı'nda: Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluğu ve ekonomik sorunlar konuşuldu
CHP'li heyetin Beypazarı ziyaretinde Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluğu ve ekonomik sorunlar gündeme geldi, esnaf büyük sıkıntı yaşadığını dile getirdi.

CHP milletvekilleri ve parti yöneticilerinden oluşan bir heyet, 81 ilde başlatılan saha çalışmaları kapsamında Ankara'nın Beypazarı ilçesinde vatandaşlarla buluştu. Heyet, ilçedeki ekonomi, emeklilerin durumu, genç işsizliği ve tarım sorunlarını ele aldı. Ayrıca, tutuklu Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu için açılan Cumhurbaşkanı Aday Ofisinin çalışmalarına ilişkin bilgilendirmede bulundu.

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap ve Muhtarlar Derneği ile görüşen heyet, çarşı pazar turu yaparak üreticilerin, pazarcıların ve tüketicilerin sorunlarını yerinde dinledi. Ziyaretle ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Kasap, Ekrem İmamoğlu ve diğer belediye başkanlarının tutuksuz yargılanmaları gerektiğini vurguladı. CHP İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir ise, Cumhurbaşkanı Aday Ofisinin açılışının seçim kampanyasının başlangıcı olduğunu ve halkın içinde en güvenli olduklarını belirtti.

Pazar ziyaretinde esnaf, ekonomik zorluklardan yakındı. Yem fiyatlarının artması, ürünlerin düşük fiyattan satılması ve geçim sıkıntısı gibi sorunlar dile getirildi. Bir esnaf, Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluğuna değinerek, 'Bunların dediğine kimse inanmıyor. Ben ilkokul mezunuyum, ben bile biliyorum. Ben biliyorsam herkes bilir' şeklinde konuştu. Üreticiler, aylık ve Bağ-Kur desteğinin yetersiz olduğunu, elektrik faturalarını ödemekte zorlandıklarını ve geçim sıkıntısı çektiklerini ifade etti.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.