Çine Belediye Başkanı Kıvrak: Çocuklarımızın mutluluğu en büyük ödülümüz
Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, ilçedeki çocukların yaz tatilini verimli ve eğlenceli geçirmeleri için açılan Kültür Sanat ve Yaz Spor Okulları'ndaki İngilizce kursunu ziyaret etti.
Başkan Kıvrak, İngilizce dersine katılarak öğrencilerle sohbet etti ve velilerle görüştü. Çocuklara dondurma ikram eden Kıvrak, onların yüzünü güldürdü. Ziyarette, çocukların eğitimine ve gelişimine katkı sağlamanın öncelikli görevleri arasında olduğunu vurguladı.
Kıvrak, yaz okullarının sosyal, kültürel ve sportif alanlarda çocukların gelişimine destek verdiğini belirterek, yoğun katılımın kendilerini memnun ettiğini ifade etti. Çocukların mutluluğunun en büyük ödül olduğunu söyleyen Kıvrak, eğitimin ve eğitimcilerin her zaman destekçisi olacaklarını dile getirdi. Bu tür kursların gelecek dönemlerde de artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.