Gebze'de doktor darbedildi: Evlilik için kan isteyen şahıs serbest

Gebze'de doktor darbedildi: Evlilik için kan isteyen şahıs serbest
Kocaeli'nde bir aile hekimi, evlilik için kan isteyen bir şahıs tarafından darbedildi; saldırgan ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde görev yapan bir aile hekimi, evlilik için kan talebinde bulunan bir şahıs tarafından darbedildi. Olay, Mollafenari Aile Sağlığı Merkezi'nde dün saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Güvenlik kamerası kayıtlarına göre, U.A. isimli şahıs, kan alma işleminin saat 10.30'da bittiğini söyleyen Dr. Nurettin Ceylan ile tartışmaya girdi ve doktoru darp etti.

Sağlık merkezi çalışanlarının müdahalesiyle U.A., odadan çıkarıldı ve jandarma tarafından gözaltına alındı. Dr. Ceylan, Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nde darp raporu aldıktan sonra U.A. hakkında şikayetçi oldu. Ceylan'ın ifadesinde, U.A.'nın kan talebinde ısrarcı davrandığını ve özel hastane önerisine öfkelenerek kendisine saldırdığını belirttiği öğrenildi. Saldırı sırasında kafa, yüz ve omuza yumruklar aldığını söyleyen Ceylan, şahsın kendisini defalarca tehdit ettiğini de ifade etti.

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, olayı yazılı bir açıklama ile kınayarak yasal işlemlerin başlatıldığını duyurdu. Güvenlik kamerası kayıtları, U.A.'nın kuryeyi durdurduktan sonra doktora saldırdığını ve sağlık merkezi personeline rağmen odaya girdiğini gösteriyor. U.A., ifadesinin ardından serbest bırakıldı ve soruşturma devam ediyor.

12331-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.