Gebze'de hafriyat kamyonu yandı: Sürücü yara almadan kurtuldu
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde seyir halindeki bir hafriyat kamyonu, motor kısmından çıkan yangın nedeniyle kullanılamaz hale geldi. Sabah saatlerinde D-100 kara yolu Ankara istikametinde seyir halinde olan 42 BB 082 plakalı kamyonun motorunda başlayan yangını fark eden sürücü Metin D., aracı emniyet şeridine çekerek 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı.
İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri, yangına müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesiyle yangın söndürülürken, hafriyat kamyonu tamamen kullanılamaz hale geldi. Sürücü Metin D.'nin yangında herhangi bir yaralanma yaşamaması ise sevindirici bir gelişme oldu.
Yangınla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparak yangının çıkış nedenini araştırıyor. DHA muhabirinin haberinde, yangının ardından kamyonun fotoğrafları da yer aldı.
Kaynak:DHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.