Giresun Belediyesi'ne 2 yeni otobüs: Hizmet kalitesi artıyor
Giresun Belediyesi, araç filosuna iki yeni otobüs kazandırarak hizmet kalitesini yükseltmeyi hedefliyor. Belediye Başkanı Fuat Köse, yaptığı açıklamada araç filosunun güçlendirilmesinin hizmet kalitesiyle doğru orantılı olduğunu vurguladı. Yeni otobüslerin belediye hizmetlerinin yanı sıra, ihtiyaç halinde okullar, amatör spor kulüpleri ve sivil toplum kuruluşlarının etkinliklerinde de kullanılması planlanıyor.
27 koltuk kapasiteli otobüslerin, bağış yoluyla belediyeye kazandırıldığı belirtildi. Araçlar, tüm bakımları tamamlandıktan sonra kullanıma hazır hale getirildi. Belediye, vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak amacıyla araç filosunu sürekli yenilemeye ve ihtiyaçlara göre güçlendirmeye devam edeceğini açıkladı.
Belediye Başkanı Fuat Köse, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; "Halkımıza daha iyi hizmet sunmak için araç filomuzu sürekli yeniliyor ve ihtiyaçlara göre güçlendiriyoruz. Araç filonuz ne kadar güçlü olursa hizmet kaliteniz de aynı oranda artar. Görev başında olduğumuz sürece araç parkımıza güç katmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.