Gölcük'te ağaç dalı altında kalan Seda Karakol hayatını kaybetti

Gölcük'te ağaç dalı altında kalan Seda Karakol hayatını kaybetti
Gölcük'te kırılan ağaç dalının altında kalan Seda Karakol hayatını kaybetti.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 6 Temmuz'da meydana gelen olayda, kırılan bir ağaç dalının altında kalan üç kişiden biri olan 21 yaşındaki Seda Karakol hayatını kaybetti.

Çınarlık Meydanı'nda saat 14.30 sıralarında gerçekleşen olayda, çınar ağacının kırılan dalı altında kalan Seda Karakol, Erdem Ulak (59) ve bir diğer kişi yaralandı. Yaralananlardan Erdem Ulak, kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybetmişti.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde ameliyat edilen ve daha önce taburcu edilen Seda Karakol, sonrasında fenalaşarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Karakol'un cenazesinin memleketi Giresun'da toprağa verileceği belirtildi.

245592-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.