Gördes'te cami duvarı çöktü: 1 ölü, 1 yaralı
Yayınlanma:
Manisa'nın Gördes ilçesinde, cami duvarından düşen tuğla ve sıva parçaları nedeniyle 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
Manisa'nın Gördes ilçesine bağlı Kobaklar Mahallesi'nde dün akşam yatsı namazı sonrası üzücü bir olay yaşandı. Namazı kılan Mevlüt Altungeyik ve İbrahim Kara, cami mihrabının üst bölümündeki duvarda inceleme yaparken, duvardan kopan tuğla ve sıva parçaları üzerlerine düştü.
İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan Altungeyik ve Kara'yı hastaneye kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan iki kişiden Mevlüt Altungeyik, bu sabah hayatını kaybetti. İbrahim Kara'nın tedavisi ise devam ediyor.
Gördes'te dün akşam meydana gelen 6,1 büyüklüğündeki depremle cami duvarındaki hasar arasında bir ilişki olup olmadığı araştırılıyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)
Yerel Haberler
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.