İnegöl'de nesli tehlikede olan Kafkas burunlu engerek yakalandı
Yayınlanma:
İnegöl'de apartman bahçesinde görülen nesli tükenmekte olan Kafkas burunlu engerek yılanı, itfaiye ekipleri tarafından yakalandı.
Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Kemalpaşa Mahallesi Şehit Er Yılmaz Güneş Sokak'taki bir apartmanın bahçesinde yılan görüldü. Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yılanın nesli tehlike altında olan Kafkas burunlu engerek olduğunu tespit etti.
İtfaiye ekipleri, zehirli yılanı özel bir çuvala koyarak güvenli bir şekilde yakaladı. Yapılan açıklamaya göre, yılanın daha sonra doğaya bırakılması planlanıyor.
Ekiplerin başarılı operasyonu sonucu, tehlikeli sürüngen vatandaşlar için bir tehdit olmaktan çıkarıldı. Olayla ilgili görseller de basına servis edildi.
Yerel Haberler
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.