İstanbul'da itfaiye üç yavru kediyi havalandırma boşluğundan kurtardı

İstanbul'da itfaiye üç yavru kediyi havalandırma boşluğundan kurtardı
İstanbul'da itfaiye ekipleri, bir binanın havalandırma boşluğuna düşen üç yavru kediyi kurtardı.

Avcılar'da bulunan bir binanın bahçesindeki havalandırma boşluğuna düşen üç yavru kedi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Olay, Merkez Mahallesi Taksi Sokak'ta meydana geldi. Bina sakinleri, yavru kedilerin havalandırma boşluğuna düştüğünü fark ederek, kapağı açamadıkları için itfaiyeye ihbarda bulundular.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yavru kedileri kurtarmak için çalışma başlattı. Ekipler, önce havalandırma ızgarasının vidasını söktü. Daha sonra, havalandırma boşluğuna inen bir itfaiye eri, yavru kedileri oradan çıkardı. Bina sakinlerinin getirdiği bir kutuya konulan yavru kedilerin sağlık durumunun iyi olduğu gözlemlendi.

Bina sakini Mustafa Ertüzel, itfaiyecilere teşekkür ederek, torunlarının kedileri fark ettiğini ve kendisinin de itfaiye ekiplerinden yardım istediğini belirtti. Ertüzel, anne kedinin de yavrularını bulmasını umduğunu ifade etti.

251748-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.