İZMAR'ın Gaziemir Şubesi Açıldı: Üretici ve Tüketiciyi Koruma Amaçlı Market Zinciri Genişliyor

İZMAR'ın Gaziemir Şubesi Açıldı: Üretici ve Tüketiciyi Koruma Amaçlı Market Zinciri Genişliyor
İzmir'de gıda enflasyonuna karşı mücadele eden İZMAR marketlerinin üçüncü şubesi Gaziemir'de açıldı; fiyatlar piyasanın altında.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin gıda enflasyonuna karşı İzmirlileri korumayı hedefleyen İZMAR (İzmir Tanzim Satış Marketi) mağazalarının üçüncü şubesi, Gaziemir'de hizmete girdi. Atıfbey Mahallesi'nde, Gaziemir Merkez Polis Amirliği karşısında açılan marketin açılışına, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ve birçok protokol üyesi katıldı.

Başkan Tugay, İZMAR'ın Tansaş modelinden esinlendiğini, ancak üretici ve tüketiciyi korumayı amaçladığını vurguladı. Piyasadaki yüksek fiyatlardan ve market zincirlerinin güç kullanımından duyduğu endişeyi dile getiren Tugay, İZMAR'ın kar amacı gütmeden çalışacağını ve belediyenin kasasına para aktarılmayacağını açıkladı. Fiyatların piyasa fiyatlarının yüzde 25 altında, bazı ürünlerde ise yüzde 50'ye kadar indiğini belirtti.

Tugay, İZMAR'ın sadece temel ihtiyaçları karşılamayı amaçladığını, fırıncılık, kasaplık veya marketçilik yapmayı hedeflemediklerini ifade etti. İZMAR'da İzmirli üreticilerin süt ve süt ürünleri, Ödemiş Et Entegre Tesisi'nden et ürünleri ve Halk Ekmek ürünleri satılıyor. 'Gel Al Su' noktasıyla da uygun fiyatlı su temini sağlanıyor. İlerleyen dönemde Çamdibi, Doğanlar ve Kemeraltı'nda yeni şubeler açılması planlanıyor.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.