Kahveci: Kütahya'nın su ihtiyacı için çalışmalara devam ediyoruz

Kahveci: Kütahya'nın su ihtiyacı için çalışmalara devam ediyoruz
Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, şehrin su ihtiyacını karşılamak için içme suyu tesislerindeki verimliliği artırmaya ve su israfını önlemeye yönelik çalışmaları sürdürdüklerini açıkladı.

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Porsuk Çayı üzerindeki içme suyu tesislerinde incelemelerde bulundu. Kahveci, tesislerin verimliliğini artırmak ve su israfını önlemek için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Başkan Kahveci, inceleme sırasında mevcut su kapasitesi ve suyun daha verimli kullanımı hakkında bilgi aldı. Suyun bilinçli tüketimi ve kaynakların sürdürülebilir yönetiminin önemini vurguladı.

Su verimliliği, debisi ve gelecekteki su yönetimi konularında değerlendirmeler yapan Kahveci, yapılan çalışmaların önemine dikkat çekti. Suyun hayati bir kaynak olduğunu ve şehrin su ihtiyacını uzun yıllar karşılamak için çalışmalara devam edeceklerini ifade etti. Su kaynaklarını korumayı ve gelecek nesillere aktarmayı en temel sorumluluk olarak gördüğünü belirtti.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.