Kapadokya'da bayram tatili dönüşü: Yollar doldu
Yayınlanma:
Kurban Bayramı tatili sonrası Kapadokya'dan dönüş yolculukları başlarken, Nevşehir ve çevresinde trafik yoğunluğu yaşanıyor.
Kurban Bayramı tatilini Kapadokya'da geçirenlerin dönüş yolculukları başladı. Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya, bayram tatili boyunca yerli ve yabancı turistlerle dolup taşmıştı.
Bayramın sona ermesiyle birlikte bölgeden ayrılmak isteyenlerin yoğunluğu, Nevşehir ve ilçelerinde trafikte zaman zaman durma noktasına neden oldu. Göreme beldesinde ise jandarma, Karayolları ve trafik ekipleri, güvenli bir ulaşım sağlamak için yoğun kontroller gerçekleştirdi.
Kapadokya'nın yoğun ziyaretçi trafiği, bayramın ardından normale dönmeye başlarken, yetkililer trafik akışını düzenlemek için çalışmalarını sürdürüyor.
Kaynak:DHA
Yerel Haberler
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.