Karabağlar Belediye Başkanı Kınay: 58 mahalleyi ziyaret ediyoruz
İzmir'in Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, 2025 yılının yaz aylarında 58 mahalleyi kapsayan bir saha ziyaretine başladı. Geçtiğimiz yıl tüm mahalleleri gezerek sorunları yerinde tespit eden Başkan Kınay, bu yıl yapılan hizmetlerin değerlendirilmesi ve yeni taleplerin belirlenmesi amacıyla mahalleleri yeniden ziyaret ediyor.
İlk olarak Fahrettin Altay, Üçkuyular, Esentepe ve General Kazım Özalp mahallelerini ziyaret eden Kınay, muhtarlarla ve vatandaşlarla görüşerek, temizlikten park düzenlemelerine kadar birçok konuda yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Fahrettin Altay Mahallesi Muhtarı İkbal Kaytancılar ile birlikte yapılan incelemede, 14 aylık süreçte yapılan çalışmalar değerlendirildi ve temizlik, konteyner ihtiyacı, budama gibi konularda ekiplerle koordineli çalışma yürütüldüğü belirtildi. Ayrıca, kadın emeği pazarlarının temmuz ayından itibaren akşam saatlerine taşınacağı ve pazartesi ile perşembe günleri 16.00-22.00 saatleri arasında kurulacağı duyuruldu.
Üçkuyular Mahallesi'nde Beç Parkı'ndaki yenileme çalışmaları ve çevre sokaklardaki düzenlemeler incelendi. Başkan Kınay, parkın kısa sürede tamamlanarak mahalle sakinlerinin kullanımına sunulacağını ifade etti. Esentepe Mahallesi'nde ise bir yılda gerçekleştirilen çalışmalar değerlendirildi ve mahallelerdeki spor alanlarının canlandırılacağı, temiz ve güvenli ortak yaşam alanlarının artırılacağı belirtildi. General Kazım Özalp Mahallesi'ndeki metruk yapılarla ilgili çalışmaların devam edeceği ve vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması için adımlar atılacağı vurgulandı. Başkan Kınay, muhtarlarla dayanışma içinde çalışarak her mahalleye özel çözümler ürettiklerini dile getirdi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.