Karamürsel'de alacak verecek tartışması ölümle sonuçlandı

Karamürsel'de alacak verecek tartışması ölümle sonuçlandı
Alacak verecek meselesinden çıkan tartışmada baba ve oğlu tabancayla vurularak öldü.

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, alacak verecek meselesinden kaynaklanan bir tartışma, iki kişinin ölümüne yol açtı. Olay, 4 Temmuz Mahallesi Devlet Hastanesi alt sokağında, saat 20.00 sıralarında meydana geldi.

Tartışmanın tarafları arasında yaşanan arbede sırasında, Mehmet Canımoğlu (60) ve oğlu Aykut Canımoğlu (30), tabancayla vurularak ağır yaralandılar. Silah sesleri üzerine çevredeki vatandaşlar panik yaşarken, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yapılan kontrollerde, Mehmet Canımoğlu ve oğlu Aykut Canımoğlu'nun hayatlarını kaybettikleri tespit edildi. Olayın faillerini yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlatılırken, bölgede operasyonlar devam ediyor.

236191-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.