Kayseri'de eğitim roketi eve düştü

Kayseri'de eğitim roketi eve düştü
Kayseri'de eğitim amaçlı fırlatılan bir roket, bir evin çatısına düşerek hasara neden oldu.

Kayseri'nin Talas ilçesinde dün akşam meydana gelen olayda, bir öğrenci tarafından model uçak pistinde havalandırılan eğitim roketi, Ziyapaşa Caddesi üzerindeki bir müstakil evin çatısına düştü.

Çatıya düşen roket, evin çatısında hasara yol açtı. Olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yaptı. Ev sahibi Zeki Aktaş, olay anında dışarıda olduğunu ve ilk anda yıldırım düştüğünü sandığını belirtti. Aktaş, çatıda birkaç kiremitin kırıldığını, ancak can kaybı veya ciddi bir yaralanma yaşanmadığını ifade etti.

Aktaş, roketin sahiplerinin çatıyı onarmak için geldiğini ve kendilerinin de şikayetçi olmadıklarını sözlerine ekledi. DHA'nın haberine göre, olay yerinde sadece çatıda birkaç kiremit kırığı tespit edildi.

250784-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.