Konak Belediyesi'nden 'Gece Kermesi': Kadın emeğine destek ve eğlence dolu bir organizasyon
Yayınlanma:
Konak Belediyesi'nin 'Gece Kermesi', kadınların el emeği ürünlerini sergilediği, müzik ve eğlence etkinliklerinin yer aldığı bir organizasyon.
Konak Belediyesi, kadınların emeğine değer veren ve bütçelerine destek olan bir kermes organizasyonu düzenliyor. Karantina Meydanı'nda gerçekleşecek olan 'Gece Kermesi', müzik, dans gösterileri ve çocuk atölyeleriyle İzmirlileri ağırlayacak.
7 Ağustos Perşembe akşamı saat 19.30-22.30 arasında başlayacak olan etkinlik, ağustos ayı boyunca ve eylülün ilk haftasında devam edecek. Kermeste, el emeği ürünlerin sergilendiği ve satıldığı tezgahların yanı sıra çeşitli eğlence etkinlikleri de yer alacak.
Hatay El Emeği Pazarı'nın yaz molası nedeniyle kadın üreticiler, tezgahlarını Gece Kermesi'ne taşıyacak. Bu sayede İzmirliler, aşırı sıcaklar nedeniyle ara verilen Hatay El Emeği Pazarı'nın ürünlerine de erişebilecek.
Yerel Haberler
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.