Kuşadası'nda Dünya Çevre Günü etkinliği: Kullanılmayan eşyalar takas edilecek

Kuşadası'nda Dünya Çevre Günü etkinliği: Kullanılmayan eşyalar takas edilecek
Kuşadası Belediyesi, Dünya Çevre Günü kapsamında düzenlediği "Swap Shop Kuşadası" etkinliğiyle kullanılmayan eşyaların takasını sağlayarak çevreye katkıda bulunmayı hedefliyor.

Kuşadası Belediyesi, Dünya Çevre Günü'nü "Swap Shop Kuşadası" etkinliğiyle kutlayacak. 31 Mayıs Cumartesi günü saat 10:00'da İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı'nda düzenlenecek etkinlikte, vatandaşlar kullanmadıkları eşyaları takas edebilecek.

"Kullanmadığın eşyalara ikinci bir şans ver!" sloganıyla gerçekleştirilecek etkinlikte, işlevini yitirmemiş eşyaların takası teşvik edilecek. Bu proje, kullanılmayan eşyaların yeniden değerlendirilmesini sağlayarak atık oluşumunu azaltmayı, karbon salınımını düşürmeyi ve çevreye katkıda bulunmayı amaçlıyor. Aynı zamanda geri dönüşüm ve sürdürülebilir yaşam konusunda farkındalık oluşturmayı hedefliyor.

Kuşadası Belediyesi, Swap Shop etkinliğiyle çevre bilinci ve toplumsal dayanışmayı bir araya getiriyor. Vatandaşlar, kullanmadıkları ürünleri paylaşarak çevresel ve sosyal sürdürülebilirliğe katkıda bulunabilecek.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.