Kütahya'da yaya üst geçidini kullanmayan kadına otomobil çarptı

Kütahya'da yaya üst geçidini kullanmayan kadına otomobil çarptı
Kütahya'da yaya üst geçidini kullanmayan 71 yaşındaki bir kadına otomobil çarptı, yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı.

Kütahya'da meydana gelen bir trafik kazasında, 71 yaşındaki N.Ş., yaya üst geçidini kullanmayarak çevreyolundan karşıya geçmeye çalışırken Z.N.K.'nin (28) kullandığı otomobile çarptı.

Kaza, Kütahya-Afyonkarahisar karayolu tren garı kavşağında yaşandı. Çarpmanın şiddetiyle yere savrulan N.Ş., olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalenin ardından Kütahya Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, otomobil sürücüsü Z.N.K. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Yetkililer, yayaların yaya üst geçitlerini kullanmaları gerektiğini bir kez daha hatırlattı.

251728-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.