Malatya'da camide şort ve fötr şapkayla mihraba çıkan A.Ö.'nün akıl sağlığı yerinde değil

Malatya'da camide şort ve fötr şapkayla mihraba çıkan A.Ö.'nün akıl sağlığı yerinde değil
Malatya'da camide mihraba çıkan A.Ö.'nün akıl sağlığının yerinde olmadığı tespit edildi.

Malatya'nın Kernek Mahallesi'ndeki Karagözlüler Camisi'nde dün akşam yaşanan olayda, fötr şapka ve şort giymiş bir kişi, A.Ö., akşam namazı sırasında mihraba çıktı. A.Ö.'nün bu beklenmedik ve uygunsuz davranışı cemaat tarafından tepkiyle karşılandı ve kısa süre sonra güvenlik görevlileri tarafından dışarı çıkarıldı.

Yaşananlar cep telefonu kamerasına kaydedilerek sosyal medyada yayıldı. Görüntülerde, A.Ö.'nün mihrapta beklenmedik hareketleri ve tavırları net bir şekilde görülüyor. Olayın ardından Malatya Valiliği yazılı bir açıklama yaparak, A.Ö.'nün daha önce geçirdiği bir kaza sonucu akli dengesinin yerinde olmadığının tespit edildiğini duyurdu.

Valiliğin açıklamasında, emniyet birimlerinin yaptığı araştırma sonucunda A.Ö.'nün kimliğinin belirlendiğini ve sağlık durumunun tespit edildiğini vurgulandı. Sosyal medyada ve bazı basın yayın organlarında yer alan haberlerin bu tespitlere dayandığı belirtildi.

16305-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.