Maltepe'de otluk alan yangını: Havai fişek atan şüpheli yakalandı
İstanbul Maltepe'de, Başıbüyük Mahallesi Dağlar Sokak'ta bulunan bir otluk alanda saat 18.30 sıralarında yangın çıktı. Alevleri gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alınıp söndürüldü.
Yangının, bir kişinin havai fişek atmasından kaynaklandığı iddiası üzerine polis ekipleri olay yerinde inceleme başlattı. Yapılan inceleme ve çevredeki tanık ifadeleri sonucunda, H.G. isimli şüpheli kısa sürede tespit edilerek gözaltına alındı.
Bölge sakinlerinden Ömer Aksu, şüphelinin daha önce havai fişek gösterdiğini ve kendisine yakmaması konusunda uyarıda bulunduğunu, ancak şüphelinin uyarıları dikkate almadığını ve fişeği attıktan sonra uzaklaştığını belirtti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.