Mardin'de trafik kazası: Down sendromlu Mehmet Hadi Çelik hayatını kaybetti

Mardin'de trafik kazası: Down sendromlu Mehmet Hadi Çelik hayatını kaybetti
Mardin'de TIR'ın çarptığı Down sendromlu Mehmet Hadi Çelik hayatını kaybetti.

Mardin'in Artuklu ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında, Down sendromlu Mehmet Hadi Çelik (45) hayatını kaybetti. Kaza, dün saat 17.00 sıralarında Artuklu ilçesi kırsal Gökçe köyünde yaşandı.

Yolun karşısına geçmeye çalışan Çelik'e, sürücüsünün ismi ve plakası henüz öğrenilemeyen bir TIR çarptı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede, Mehmet Hadi Çelik'in hayatını kaybettiği tespit edildi.

Çelik'in cenazesi, otopsi işlemleri için Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. TIR şoförü gözaltına alınırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

255131-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.