Marmara Denizi'nde deprem: Silivri'ye 24.65 kilometre uzaklıkta
Yayınlanma:
Marmara Denizi'nde 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi, merkez üssü Silivri'ye 24.65 kilometre uzaklıkta.
Marmara Denizi'nde bugün saat 13.36'da 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD), depremin merkez üssünün Marmara Denizi olduğunu ve derinliğinin 9.91 kilometre olduğunu açıkladı.
AFAD'ın açıklamasına göre, depremin merkez üssü İstanbul'un Silivri ilçesine yaklaşık 24.65 kilometre mesafede bulunuyor. Depremle ilgili herhangi bir olumsuz ihbar henüz alınmadı.
Yetkililer, depremin ardından olası artçı sarsıntılar konusunda vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. Marmara Bölgesi'nin deprem kuşağı üzerinde yer aldığı biliniyor ve bu tür sarsıntılar zaman zaman yaşanabiliyor.
Yerel Haberler
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.