Marmaris'te tekne kavgada hayatını kaybeden Arda Deniz Onat için adalet yürüyüşü

Marmaris'te tekne kavgada hayatını kaybeden Arda Deniz Onat için adalet yürüyüşü
Marmaris'te tekne kavgada hayatını kaybeden Arda Deniz Onat için ailesi yarın adalet yürüyüşü düzenleyecek.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 20 Temmuz'da meydana gelen tekne kavgada hayatını kaybeden 22 yaşındaki Arda Deniz Onat için ailesi ve yakınları, yarın Bozburun'da bir 'adalet yürüyüşü' düzenleyeceklerini açıkladı. Aile, kamuoyundan kendilerine destek olmalarını istedi. Olay, Bozburun Mahallesi Kocabahçe Koyu'nda demirli bulunan "Arda Deniz" adlı teknede, Arda Deniz Onat ile Sinan Yetkin, Selim Yetkin ve Coşkun Volkan Canfedai arasında çıkan bir kavgayla başladı. Kavga sırasında Onat, başına aldığı darbe sonucu denize düştü ve babası Kenan Onat tarafından baygın halde sudan çıkarıldı. Sahil Güvenlik tarafından hastaneye kaldırılan Onat, kurtarılamadı.

Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında, kavgada yaralanan Sinan Yetkin, Selim Yetkin ve Coşkun Volkan Canfedai gözaltına alındı ve daha sonra tutuklandı. Onat'ın cenazesi ise 21 Temmuz'da Bozburun'da defnedildi. Şüphelilerin savcılıktaki ifadelerine göre, Coşkun Volkan Canfedai, tekne sahibiyle yaşanan tartışmanın saldırıya dönüştüğünü ve kendisinin Onat'a vurmadığını iddia etti. Sinan Yetkin ise Onat'ın yüzüne vurduğunu ancak boğmaya çalışmadığını belirtti. Selim Yetkin de sadece kendini savunduğunu savundu.

Onat'ın ailesi, şüphelilerin ifadelerini kabul etmeyerek yarın yapılacak yürüyüşle adalet arayışlarını kamuoyuna duyurdu. Aile ve yakınlarının katılacağı yürüyüşte adalet çağrısı yapılacağı belirtildi.

41247-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.