Menemen'de düğün salonunda kaza: Doktor hayatını kaybetti, eşi ağır yaralı

Menemen'de düğün salonunda kaza: Doktor hayatını kaybetti, eşi ağır yaralı
Menemen'deki düğün salonunda dekoratif kemer çöktü; doktor hayatını kaybetti, eşi ağır yaralı.

İzmir'in Menemen ilçesinde dün meydana gelen acı olayda, bir düğün salonunun bahçe giriş kapısındaki dekoratif kemer, Doktor Mehmet Fatih Baltacı (35) ve eşi Güler Baltacı'nın (35) üzerine devrildi. Kaza, çiftin 5 yaşındaki kızlarının anaokulu tarafından düzenlenen bir etkinlikten ayrılırken yaşandı. Küçük kız, şans eseri olaydan yara almadan kurtuldu.

İzmir Şehir Hastanesi Çocuk Acil Tıp Kliniği'nde pratisyen hekim olarak görev yapan Mehmet Fatih Baltacı, kaldırıldığı Menemen Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Eşi Güler Baltacı ise ağır yaralı olarak İzmir Şehir Hastanesi'ne sevk edildi ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Olayla ilgili olarak düğün salonu sahibi N.C. (50) ve iki yetkili daha gözaltına alındı.

İzmir Tabip Odası, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 'ihmalkarlık, özensizlik, adam sendecilik' nedeniyle Dr. Mehmet Fatih Baltacı'nın hayatını kaybettiğini belirterek olaya tepki gösterdi. Gözaltına alınan üç şüpheli, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, kemerin üzerindeki brandanın rüzgarın etkisiyle devrildiğini ve olaydan dolayı üzgün olduklarını ifade etti.

9632-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.