Mersin'de üniversite öğrencisi Teslime Hanedan'ın cenazesi toprağa verildi
Aydın'ın Efeler ilçesinde, ormanlık bir alanda başından vurulmuş halde bulunan Aydın Adnan Menderes Üniversitesi öğrencisi Teslime Hanedan'ın (20) cansız bedeni, memleketi Mersin'in Mut ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
Olay, 6 Ağustos günü saat 23.30 sıralarında Kalfaköy Mahallesi'ndeki bir orman yolunda meydana geldi. Silah seslerini duyan çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede, genç kadının başından tabancayla vurularak hayatını kaybettiği tespit edildi. Polis, olayla ilgili olarak Teslime Hanedan'ın sevgilisi Efe F.'yi ve 4 arkadaşı Ali P., Doğa Ç., Elif Sıla A. ve Umut B.'yi gözaltına aldı.
Gözaltına alınan Efe F.'nin ifadelerinde çelişkiler olduğu belirtildi. İlk ifadesinde, arkadaşlarıyla birlikte taksiyle olay yerine geldiklerini ve Hanedan'ın kendisine ateş ederek intihar ettiğini, daha sonra kendisinin 112'yi aradığını söyleyen Efe F., sonrasında yaptığı açıklamada ise, kız arkadaşına ulaşamadığı için telefon bul uygulamasıyla yerini tespit ettiğini ve olay yerine geldiğinde onu ölü bulduğunu belirtti. Polis, olay yerinde yapılan incelemede, Efe F.'nin Hanedan'ı vurulduğu yerden yaklaşık 50 metre kadar sırtında taşıdığını tespit etti. Teslime Hanedan'ın cenazesi, Kurtsuyu Mahalle Mezarlığı'nda defnedildi. Polis soruşturması devam ediyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.