Muratpaşa'da Ferdi Zeyrek Parkı açıldı
Yayınlanma:
Muratpaşa Belediyesi, merhum Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in adını bir parka verdi.
Antalya Muratpaşa Belediyesi, merhum Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in anısını yaşatmak için Çağlayan Mahallesi'ndeki bir parka onun adını verdi.
Belediye Meclisi'nin ağustos ayı olağan toplantısında alınan kararla, 2032 ve 2034 sokakların kesiştiği noktada, kapalı pazar yerinin yanında bulunan yaklaşık 3 bin 400 metrekarelik parka "Ferdi Zeyrek Parkı" adı konuldu. Parkta modern çocuk oyun grupları ve dinlenme alanları yer alıyor.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yaptığı açıklamada, "Ferdi Zeyrek'in adını Muratpaşa'da yaşatmanın onur verici olduğunu, bu parkın onun anısını gelecek nesillere taşıyacağını" belirtti.
Yerel Haberler
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.