Nallıhan'da şarampole yuvarlanan araç hurdaya döndü: Sürücü yara almadan kurtuldu

Nallıhan'da şarampole yuvarlanan araç hurdaya döndü: Sürücü yara almadan kurtuldu
Ankara'nın Nallıhan ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada sürücü Eray Mutlu yara almadan kurtuldu.

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen bir trafik kazasında, kontrolden çıkan bir otomobil şarampole yuvarlandı. Kaza, Nallıhan-Eskişehir kara yolu Bağlıca yol ayrımında, saat 17.20 sıralarında yaşandı. 06 RUC 31 plakalı otomobilin sürücüsü Eray Mutlu, iş çıkışı evine dönerken henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Kontrolden çıkan araç takla atarak şarampole yuvarlandı ve hurdaya döndü. Sürücü Eray Mutlu ise inanılmaz bir şekilde, burnu bile kanamadan araçtan kendi imkanlarıyla çıktı. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, hafif sıyrıklarla kazayı atlatan Mutlu'yu kontrol amaçlı Nallıhan Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulundu. DHA'nın ulaştığı bilgilere göre, kazanın nedeni henüz belirlenmedi ve soruşturma devam ediyor.

29971-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.