Narlıdere'de Dünya Çevre Günü etkinliği

Narlıdere'de Dünya Çevre Günü etkinliği
Narlıdere Belediyesi, Dünya Çevre Günü ve Türkiye Çevre Haftası kapsamında çevre bilincini artırıcı bir etkinlik düzenledi.

İzmir'in Narlıdere Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü ve Türkiye Çevre Haftası'nı kutlamak amacıyla Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanı'nda bir etkinlik düzenledi.

İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte, çevre bilincini artırmaya yönelik çeşitli çalışmalar yapıldı. Vatandaşlara, stantlarda sıfır atık ve geri dönüşüm konularında bilgilendirme sunumları gerçekleştirildi; ambalaj atıkları, tekstil ürünleri, atık piller ve bitkisel atık yağların geri dönüşüm süreçleri detaylı bir şekilde anlatıldı.

Çevre etkinliğinde, çocuklara çevre dostu hediyeler dağıtıldı. Tohumlu kalemler ve saksıda çiçekler hediye edilerek, çocukların doğayla bağ kurmaları ve bitki yetiştirmeye teşvik edilmeleri amaçlandı. Ayrıca, yüz boyama etkinlikleri ve yarışmalar düzenlenerek çocukların keyifli bir gün geçirmeleri sağlandı.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.