Ordu'da boğulan Yiğitcan Kıran son yolculuğuna uğurlandı
Ordu'nun Altınordu ilçesi Kumbaşı Mahallesi sahilinde 20 Mayıs'ta meydana gelen olayda, arkadaşlarıyla denize giren 17 yaşındaki Yiğitcan Kıran hayatını kaybetti. Lise öğrencileri Adal Ö., Yiğitcan Kıran ve Orhan Kadirhan Bilkay, denize girdikten sonra bir süre sonra gözden kayboldular. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye gelen itfaiye, AFAD, sağlık ve polis ekipleri, dalgıçlar yardımıyla öğrencileri denizden çıkardı.
Sağlık ekiplerine teslim edilen üç öğrenci de hastaneye kaldırıldı. Orhan Kadirhan Bilkay aynı gün, Yiğitcan Kıran ise 21 Mayıs'ta hayatını kaybetti. Bilkay'ın cenazesi Perşembe ilçesi Kırlı Mahallesi'nde toprağa verilirken, Yiğitcan Kıran'ın cenazesi ise bugün öğle vakti Mesudiye ilçesi Köşe Mahallesi'nde kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.
Boğulma tehlikesi geçiren ve tedavisi tamamlanan Adal Ö. ise hastaneden taburcu edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Kaynak:DHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.