Osmangazi Belediyesi yaz okulunda eğitimler başladı
Osmangazi Belediyesi, çocukların yaz tatillerini verimli ve eğlenceli geçirmesi amacıyla yaz okulu programı başlattı. 10-13 yaş arası çocuklara yönelik düzenlenen bu programda, hafta içi dört gün boyunca dokuz farklı branşta atölye çalışmaları sunuluyor.
Emek Yetenek Evi'nde gerçekleştirilen yaz okulunda; matematik oyunları, sahne sanatları, kelime oyunları, nörogelişim aktiviteleri, hayalimdeki oyun tasarımı, hayal panosu çalışmaları, ebru sanatı, zeka oyunları ve el becerileri atölyeleri yer alıyor. Bu çeşitli atölye çalışmalarıyla katılımcılar, yeteneklerini keşfedecek ve becerilerini geliştirecek fırsat buluyorlar. Dört hafta sürecek programda, çocukların sosyalleşmesi ve kişisel gelişimlerine katkı sağlanması hedefleniyor.
Yaz okulu eğitimleri her gün 10.00-16.30 saatleri arasında yapılırken, cuma günleri Bursa şehir turu düzenleniyor. Emek Yetenek Evi Tesis Sorumlusu Gülşah İncebay, yaklaşık 30 öğrencinin programa katıldığını ve eğitimlerin 8 Ağustos'a kadar devam edeceğini belirtti. Öğrenciler Şahin Ağ ve Yaren ile Gamze, yaz okulunda yeni şeyler öğrenmenin mutluluğunu dile getirirken, eğlenceli ve öğretici bir tatil geçirdiklerini ifade ettiler.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.