Saraçhane Parkı'nda aile dayanışma buluşması

Saraçhane Parkı'nda aile dayanışma buluşması
Tutuklananların aileleri Saraçhane Parkı'nda buluşuyor.

CHP'li belediyelere yönelik operasyonlarda tutuklananların aileleri tarafından oluşturulan Aile Dayanışma Ağı, ilk etkinliğini 1 Ağustos Cuma günü saat 10.30'da Saraçhane Parkı'nda düzenliyor.

Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek Kaya İmamoğlu ve Ahmet Özer'in kızı Seraf Özer'in de aralarında bulunduğu isimler, ailelerin buluşmasına katılacak. Buluşmada, tutukluların ve ailelerinin yaşadıkları durumlar hakkında kamuoyuna bilgi verilecek.

İBB Başkanvekili Nuri Aslan ve CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'in de katılımıyla gerçekleşecek olan buluşmalar, hukuki süreçlerin adil ve hızlı bir şekilde yürütülmesine katkı sağlamak amacıyla düzenli aralıklarla devam edecek.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.