Sarıgöl ve Eşme'de yangın tehlikesi: 20 ev tahliye edildi

Sarıgöl ve Eşme'de yangın tehlikesi: 20 ev tahliye edildi
Manisa'nın Sarıgöl ve Uşak'ın Eşme ilçelerinde çıkan yangın nedeniyle 20 ev tahliye edildi.

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde başlayan ve rüzgarın etkisiyle Uşak'ın Eşme ilçesine sıçrayan makilik yangını, yerleşim yerlerini tehdit ediyor. Eşme ilçesine bağlı Eşmetaş ve Sandal mahallelerindeki evler için önlem amaçlı tahliye kararı alındı.

Eşmetaş Mahallesinde 15, Sandal Mahallesinde ise 5 ev olmak üzere toplam 20 ev tedbir amaçlı boşaltıldı. İlçe sakinleri güvenli bölgelere tahliye edilirken, yetkililer yangının yayılmasını engellemek için yoğun çaba sarf ediyor.

Yangının söndürülmesi için itfaiye ekipleri ve diğer ilgili kurumlar bölgede yoğun bir şekilde çalışıyor. Rüzgarın etkisiyle alevlerin yayılma hızının yüksek olması nedeniyle tedbirlerin artırıldığı belirtiliyor.

32815-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.