Şişli'de 2 milyon TL'lik araç yolda bırakıldı: Esnaf 'Ben eşeğim' notları yapıştırdı
Yayınlanma:
Şişli'de 2 milyon TL değerindeki bir araç 48 saat yolda kaldı, çevre esnafı aracın üzerine 'Ben eşeğim' notları yapıştırdı.
İstanbul'un Şişli ilçesinde 27 Mayıs Salı günü öğle saatlerinde yaşanan olayda, bir sürücü yaklaşık 2 milyon TL değerindeki aracını tek yönlü bir yola park edip gitti. Sürücü, 48 saat boyunca aracının yanına geri dönmedi.
Bu durum çevredeki esnafı oldukça kızdırdı. Tepki gösteren esnaflar, aracın üzerine Türkçe, İngilizce ve Rusça olarak 'Ben eşeğim' yazılı kağıtlar yapıştırdı. Aracın sahibi, esnafın bu eyleminin ardından olay yerine geldi ve daha sonra bölgeden ayrıldı.
Merkez Mahallesi'nde meydana gelen olay, hem sosyal medyada hem de çevrede büyük yankı uyandırdı. Yaklaşık 2 milyon TL değerindeki lüks aracın 48 saat boyunca yolda kalması, trafik akışını da olumsuz etkiledi.
Kaynak:DHA
Yerel Haberler
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.